kavak yelleri (kanal d)
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
kavak yelleri (kanal d)
basında cıkan haberler: Kanal:Kanal D Tarih:31.05.2007 Saat :20:00 Türü :Yerli Dizi Kanal D’de bugün (31 Mayıs Perşembe) başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları “Kavak Yelleri” adlı yepyeni bir dizi başlıyor. Yazları cıvıl cıvıl geçen, kışları ise ıssızlaşan bir Ege kasabasında yaşayan; başlarında kavak yelleri esen, içinde kasırgalar oluşan, kanında deli kan dolaşan, büyümek için sabırsızlanan Deniz, Aslı, Efe ve Mine adlı dört gencin hikayesini anlatan “Kavak Yelleri” herkese kendi hayatlarından da bir şeyler hatırlatacak. Dört genç, kıpır kıpır dört yürekMutlu ve güvenli ailesinden kopup kendi yolunu bulmaya, büyümeye çalışan Deniz; idealist, güçlü, maddi zorluklara rağmen okuyan, hayata karşı sert görünmeye çalışan hassas Aslı; rahat ve esprili tavırlarıyla içindeki acıyı saklamaya çalışan Efe. Ve ayrık otu, isyankar Mine. Bu dört gencin sıkı dostlukları, ilk aşkları, okulda yaşadıkları, aşmaya çalıştıkları aile sorunları hepimize tanıdık gelecek. Deniz, Aslı, Efe ve Mine büyümenin zorluklarıyla karşı karşıya kaldıkları yetmezmiş gibi, bir de ÖSS’yle savaş verecekler. Üstelik de akıllarının en başlarında olmadığı bir dönemde, hayatlarının en önemli sınavına girip, en önemli kararını vermeleri gerekecek.Büyüyenlere ilk gençlik günlerini hatırlayacak, başında kavak yelleri esenler ise kendilerini bulacakları “Kavak Yelleri”nin ilk bölümünün konusu ise şöyle; Üniversite sınavının yaklaşması Aslı (Pelin Karahan), Deniz (İbrahim Kendirci) ve her ne kadar umursamıyor gibi gözükse de Efe’nin (Dağhan Külegeç) üzerindeki baskıyı arttırmaktadır.Kısıtlı maddi imkanlarına rağmen başarılı ve gelecek vaat eden Aslı, bir yandan ÖSS’ye hazırlanmakta, diğer yandan da aile içindeki sorunlarla uğraşmaktadır.Deniz, kariyer sahibi annesi ve idealleri peşinden koşan babası ile sorunsuz ve pırıltılı ailede bir prens gibi yaşamaktadır. Herkesin isteyeceği bir evi, özeneceği bir hayatı vardır. Deniz için hayatının en büyük ve tek engeli ÖSS’dir.Efe neşeli ve takmaz tavırlar sergilediği için Deniz ve Aslı, Efe’ye kızgındır. Efe’nin bu tavırlarında ise başka nedenler yatmaktadır.Üç sıkı dostun hayatı Mine’nin okula gelmesiyle değişir. Mine, Almanya’dan yeni gelmiş güzelliği ve çekiciliğiyle bütün dikkatleri üstüne çekmiştir.Mine güzelliğiyle Deniz’i de büyüler. Deniz’in bu halleri Aslı’nın kendi duygularını keşfetmesine yol açar.Efe ilk görüşte aşka inanmaktadır. Hayallerinin kadını birden ortaya çıkar. Ama aşkının kim olduğu hem onu, hem de arkadaşlarını şoke edecektir.Diğer yandan Urla bir hırsızlık olayıyla çalkalanmakta, hırsız her yerde aramaktadırlar. Aslı, Deniz ve Efe bir anda kendilerini olayların içinde buluverirler. Yapım : TİMS ProductionsYapımcı : Timur SavcıYönetmen : Kerem ÇakıroğluSenaryo : Nükhet Bıçakçı – Pınar OrduMüzik : PinhaniOyuncular : Pelin Karahan (Aslı), İbrahim Kendirci (Deniz), Dağhan Külegeç (Efe), Aslı Enver (Mine), Ege Aydan (Murat), Gülen Karaman (Leman), Nurcan Eren (Hafize), Ferit Aktuğ (Metin), Didem İnselel (Gönül), Münire Apaydın (Canan), Tayfun Sav (Salih), Şebnem Doğruer (Şükran), Erol Aksoy (Osman), İbrahim Raci Öksüz (Şevket Hoca), Cihan Yenici (Koray), Gökhan Kıraç (Alp), Ve Altan Gördüm (Kamil),Ve Ayten Uncuoğlu (Ayşe), |
ayyycha <3- MoDeRaTöR
Geri: kavak yelleri (kanal d)
paylaşım için sağol
çok güzel dizi ben hep izliyorum:d
çok güzel dizi ben hep izliyorum:d
raplist- Forum Yöneticisi
dizi hakkında bilgiler:
Oyuncu Kadrosu |
Dağhan KÜLEGEÇ Pelin KARAHAN İbrahim KENDİRCİ Aslı ENVER Ege Aydan Ayten Uncuoğlu Gülen Karaman Altan Gördüm Nurcan Eren Ferit Aktuğ Didem İnselel Tayfun Sav Münire Apaydın Erol Aksoy |
Senaryo |
Yiğit Güralp |
Yönetmen |
Kerem Çakıroğlu |
Yapımcı |
Timur Savcı |
Müzik |
Pinhani |
ayyycha <3- MoDeRaTöR
oyuncular
oyuncular=
Adı Soyadı
Doğum Tarihi
Doğum Yeri
Eğitim: Dağhan KÜLEGEÇ
: 18-10-1978
:
: Eklenme :04-10-07
18 Ekim 1978 doğumlu. Terazi burcunda. Sanatçı bir aileden geliyor. Ünlü tiyatrocu Altan Erbulak'ın torunu. Annesi televizyoncu Ayşe Erbulak, babası kaligraf Rıza Külegeç.
Müzik: Bütün müzik türlerini seviyor. Eve gelince ilk yaptığı şey radyoyu açmak.
Film: Her türlü filmi seviyor, özellikle müzikal filmleri
Spor: Basketbol oynamayı seviyor. Evinin önündeki parkta sokak basketbolu oynuyor.
Beslenme Alışkanlığı: Düzensiz besleniyor. Yemek seçmiyor.
Televizyon Alışkanlığı: "Hayatı televizyondan öğrendim" diyor, yabancı sitcom dizilerini ve belgesel kanallarını seyretmeyi seviyor, sıkı bir televizyon izleyicisi
İnternet: İletişim amaçlı kullanıyor
Bilgisayar oyunu: Playstation
Kitap: Kitap okumayı çok seviyor. Bir kitabı bitirmeden ötekini almıyor. En son Andre Bazin'in Orson Welles biyografisini okumuş.
ayyycha <3- MoDeRaTöR
brahim Kendirci : Deniz (21 yaşında): İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı 3. sınıf öğrencisi… Osman Sınav’ın “Pars: Kiraz Operasyonu”nda Volkan karakterini oynadı. “Kavak Yelleri”nde romantik genç Deniz’i canlandıracak olan Kendirci, “Pars’ta uyuşturucu kullanan, serseri bir genci oynadım. Bu dizide ise beni temiz kalpli, romantik bir genç olarak izleyeceksiniz. Bu iki farklı karakteri aynı yıl içinde canlandırmaktan dolayı çok mutluyum” diyor. Liseyi Antalya’da okuyan İbrahim’in 3 yılı aşın süredir de bir kız arkaşı var. İlk aşkım dizisinde, Türk Telekom ve Caramio reklamlarında da rol almış. |
ayyycha <3- MoDeRaTöR
Pelin Karahan: Aslı (23 yaşında): Kendisinin çok bakımlı bir genç kız olmasına rağmen canlandırdığı Aslı karakterinin erkek gibi bir kız olduğunu belirten Karahan, “Dizide ergenliği atlatmaya çalışan ve Deniz’e büyük bir aşkla bağlanan Aslı’yı canlandırıyorum. Ben genç kızlık yıllarımda birini beğendiğimde direk söylerdim ama Aslı söyleyemiyor. Aslı gerçekten ilginç bir karakter, onu canlandırmak benim için farklı bir deneyim olacak ” 7 eylul 1984 de Ankara’da doğan Pelin ortaokula kadar İzmir Ödemiş’te daha sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesinde eğitimine devam etti. Eskişehir’de turizm otelcilik okuduktan sonra reklam çekimleriyle kendisini tanıdık. Annesinin giyim tasarım işiyle uğraşmasından olsa gerek iyi giyinirmiş
ayyycha <3- MoDeRaTöR
Aslı Enver : Mine (23 yaşında): Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olan ve şu anda Haliç Üniversitesi’nin tiyatro bölümünde eğitimine devam eden Aslı Enver, dizide canlandırdığı Mine karakteri hakkında şunları söylüyor: “Almanya’dan Türkiye’ye getirilmiş bir kız. Kasaba gibi bir yere geliyor ve Deniz’i kendine aşık ediyor. Mine erkekleri kullanarak bir şeyler yapmak istiyor. Kendine göre haklı sebepleri var. Ben de 12 yaşıma kadar İngiltere’de yaşadım. Mine karakteri bana zıt olmasına rağmen bazı benzer yönlerimiz de yok değil.” Genç oyuncu daha önce Hayat Bilgisi Dizisinde, Yapı Kredi, Lescon ve Molped reklamlarında rol almış. |
ayyycha <3- MoDeRaTöR
ooo bebişimmm (: sağoll ellerine sağlıkk
huysuz_cadi- MoDeRaTöR
bölüm isimleri 2)Aşkıma 3)Badem agacı 4)3 dogru 1 yanlıs (!) 5)Kızkacıran 6)Hipotenüs 7) 6. His Öpsem sarılsam sevsem 9)Kuzuların sessizliği 10)köşeli jeton 11)Olmasa mektubun 12)Kürkçü dükkanı 13)Havuz problemı 14) 35 eksi 1 15)Son sardunyalar 16)Eski dostlar 17)Filmin devamı 18)Pembe yalanlar 19)3. tekıl sahıs 20) 2 ilk öpücük 21) aşk doktoru 22)Süper kahramanlar 23)Gizli Gİzli 24)Acık acık 25)ARAMIZA HOSGELDIN 26) [daha yynlnmadı ] not: alıntı deildr...... kendm ezbere yazdm:P |
ayyycha <3- MoDeRaTöR
ayycha döktürmüşsün yine:d
raplist- Forum Yöneticisi
dimi dimiiiii napım ck sewıormmmmmm (L) |
ayyycha <3- MoDeRaTöR
oo knka saol yaa ben resm koyamıorm bı koyablsem bnde ne resmler wr wllaaa
ayyycha <3- MoDeRaTöR
ben sana anlatırım kanka kolay